30 päivää – Mihin uskon

8/30 days – Your beliefs

 

Tämä oli vaikea ja tätä mietin kesällä pitkään ja hartaasti.

Minä haluan olla kiva ja kiltti – niin itselleni kuin muillekin. Haluan uskoa ensiksi hyvää muista ihmisistä. Haluan yrittää pysyä poissa liian mustavalkoisista ajatusmalleista ja yrittää ymmärtää toisenkin osapuolen näkökulman tai ajatusmaailman: kaikki käsittelevät asioita omalta kantiltaan ja asioiden objektiivista tarkastelua ei voi harrastaa kuin tietokone. Uskon myös itseeni ja siihen, että kun uskon itseeni, voin saada asioita aikaiseksi.

Ihan aina tietysti ihan kaikki näistä ei onnistu. Mutta sitä elämä on.

In English: I believe in being nice and kind – to myself and towards others. I want to believe good things about other people. And I want to try to stay away from too black and white way of thinking and see the shades of gray as well: I want to try to understand the point of view of others, as we all deal with the things from our own perspective and there’s no really such thing as objective thinking apart from A.I.s (if with even them). I also believe in myself and that if I believe in myself, I can make things happen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *