Sätkysusi

Pari viikkoa sitten tarkoituksenani oli mennä kaverin synttäreille ja sain ihan valtavan hyvän ajatuksen askarrella sätkyukko kortin virkaa tekemään. Valitettavasti päivätyöt + materiaalienhankintareissu + askartelupaskartelu ja aikainen aamuherätys saivat minut jäämään kotiiin, mutta sain viriteltyä susiukon miltei valmiiksi.

Edellisestä sätkyukontekohetkestä oli kyllä kulunut jo niin pitkä aika, että perusteet olivat hukassa (sic!).  Siispä sudella heiluivat  molemmat kädet ja vasen jalka, mutta otuksen anatomiaa pitäisi muuttaa hieman, että sen saisi täysin toimivaksi. Myös ehkä todella jäykän kartongin tai vanerin käyttäminen voisi olla fiksua, sillä niin saisi enemmän painoa jalkoihin ja sitten ne liikkuisivat rennommin. Mutta harjoituksia jatketaan!

Kuvassa vielä naruttamaton susiukko. Korkeus kantapäistä korviin n. 18cm.

satkysusi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *