Hanna

Hanna prokrastinoi, piirtää ja leikkii koiriensa kanssa.

Hanna puuhastelee työkseen palvelumuotoilijana. Aiemmin Hanna on sotkenut sormensa UX suunnitteluun, konseptisuunnitteluun, kuvittamiseen ja sisällöntuotantoon. Kun Hanna saa suunnitella, kirjoittaa ja piirtää työkseen, hän on  valtavan onnellinen. Välillä puuhastelu tapahtuu myös freelancerina pienten projektien parissa.

Hanna on sydämeltään vähän nörtti ja tykkää ihmisistä. Siksi Hanna suoritti käyttäjäkeskeisen suunnittelun opinnot työn ohessa. Nettiasioita ja asioiden suunnittelua Hanna pohtii siis välillä Ihan Oikeasti. Ja miltei vakavasti.

Hanna tykkää tehdä asioita käsillään, askarrella ja kokkailla. Taide, animaatiot, supersankarit, sarjakuvat, piirretyt, leffat, sarjisleffat, fantasia- ja tieteiskirjallisuus, lautapelit, Magic the Gathering, lastenkirjat, museot, kiltit ihmiset ja LucasArtsin seikkailupelit ovat myös kivoja. Puistoista ja auringosta nyt puhumattakaan. Tai Cthulhusta, zombeista, vampyyreistä, ninjoista ja merirosvoista.

Hannan jutut kootusti | Hannan Twitter | Hanna Linkedinissä | Hanna Instagramissa

Yleensä Hanna ei kirjoita itsestään kolmannessa persoonassa. Hannan tavoittaa sähköpostilla osoitteesta etunimi . nissinen @iki.fi