Opiskelullista infografiikkaa

Jostain kumman syystä opiskelutuotoksia tehdessä suurin inspiraatio löytyy siitä, että teen tikku-ukkokaavioita ja muita piirtelyitä kirjallisten tuotoksieni kuvitukseksi. Tässä alla on kahdelle eri kurssille, ”Käyttäjät organisaation voimavarana” ja ”Ideasta tuottavaksi liiketoiminnaksi”, presiksiin / tuotenalyysiin tekemiäni piirtelyitä.

Tämä ensimmäinen kuva kertoo siitä prosessista, miten lähdin viemään käyttäjäkeskeistä suunnitteluajattelua omaan organisaatiooni. Piirtelyt tapahtuivat yön pimeinä tunteina superpikapikaa piirtopöydällä ja jälki on ehkä huolettomampaa kuin näin jälkeenpäin tykkäisin.
Ja nämä alla olevat ikonit olivat osa tuotekehitystehtävän liiketoimintamallin selitystä helpottavia räpellyksiä. Piirtelyt tässä kätösin huopakynällä & skannausta.

…alkuperäinen skissi josta nämä hahmot närppäsin PowerPoint-showhun näytti instagrammitettuna kutakuinkin tältä:

2 vastausta artikkeliin ”Opiskelullista infografiikkaa

  1. Senni

    Ihanaa vaihtelua tylsiin vision ikoneihin 🙂 äärimmäisen söpöt ja hannamaiset kuvat!!

  2. Hanna Artikkelin kirjoittaja

    Kiitos! Jotenkin käsin piirretyt jutut antavat myös enemmän valtaa muutoksille ja mietinnälle, kuin valmiiden ikonien käyttäminen. Niillä on helposti taipumus jäykistää suunnittelua alkuvaiheessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *