Ja sillä aikaa Joulukorttimaassa…

Niin se opiskelu on vienyt aikaa kaiken maailman kehittäviltä askarteluilta ja taiteiluilta. Kuitenkin tuon aiemman piirroksen perusteella sain tilaustyön joulukortista kuvassa esiintyviltä henkilöiltä ja samasta aiheesta innostuneena päätin myös tehdä myös oman joulukortin – joka tosin odottaa värittämistään, tulostamistaan ja kaikkea muutakin heti kun saan vain käsillä olevan Ihmiselle suunnittelu –otsikolla varustetun esseeni kirjoitettua. Voi pojat, voin kertoa, että korttiaskartelu ja skissailu kiinnostaisi hieman enemmän!

Jo hieman tuttu kuva, huopakynää, Copicia & Photoshoppia.

Christmas card in making eli instagrammitettu mustavalkopiirros – huopakynää & Copiceita, n. A5

Luentomuistiinpanot, huopakynät & instagram

PS. Oma joulukorttikuvan tapahtuma on täysin fiktiivinen – tähän pikkuyksiöön ei joulukuusta mahdu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *