Takaisin ollaan!

Kesäloman kynnyksellä yritin päivittää nigiri/nigirin WordPress-alustaa, mutta sössin koko sivuston samalla. Pakkoloma bloggauksesta päättyi tänään, kun Mika sai korjattua sivuston jälleen toimintakuntoon. Jee!

Bloggausinto kasvaa kyllä aina näin syksyn tullen itselläni, mutta haasteeksi muodostunee ajankäyttö: aloitin käyttäjäkeskeisen suunnittelun opinnot ja töiden ohessa suoritettuna ne haukkaavat aimo annoksen vapaa-ajastani. Mutta onneksi on mobiiliulottuvuus olemassa! Puhelin kulkee koko ajan mukana ja ihastukseni suosikki-iPhone-sovellukseen Instagramiin tulee varmaan näkymään myös täällä jatkossa.

30 päivän meemiin on myös lisäpäiviä tulossa, sillä piirrosten päivitys ei sivuston rikki ollessa onnistunut. Kyllä tämä syksy tästä käyntiin saadaan!

Siispä lopetan näihin kuviin, modulaarisiin origameihin!

20110915-213238.jpg

PS. Löydyn muuten Instagramista nimimerkillä ”beledra”.

Yksi vastaus artikkeliin ”Takaisin ollaan!

  1. Mike

    Geometry, I can understand!

    I still don’t have my blog/wiki up since moving hardware, and now Mac OS X Lion doesn’t pre-install mySQL.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *