Villin lännen synttärikortti

Hopsista.. niin sitä työkiireet ryöstivät meemintekoajat ja aikaa seuraavien osien piirtelyyn ei ole ollut. Ehkä tekosyynä mainittakoon hankalat aiheetkin vieläpä!

Mutta koska kaverin synttärit ovat pakottava piirtely-&askartelutarpeen aiheuttaja, tässä eilisillan piipertely. Synttärisankarin bileet olivat siis Lännen bileet -teemalla ja sama aihe inspiroi myös kortin. Kolmiuloitteisuutta olisin ehkä mielelläni toteuttanut jotenkin muutenkin kuin vain liimailemalla asioita päällekäin paksun kaksipuoleisen teipin avulla, mutta nyt tuo oli helpoin vaihtoehto. Hukkasin tosin lahjakkaasti jonnekin suuren tuollaisen vaahtomuoviteippiarkin askarrellessani ja toivottavasti se löytyy pian, sillä moniuloitteisuutta olisi kiva rankentaa enemmänkin.

Nyt on alkamassa myös syntymäpäivä-juhlapäivä-kausi äitenpäivineen, joten varmasti (=toivottavasti) nyt tulee aktivoiduttua myös tällä askartelupuolella aika huolella.

Rapia A5, akvarellipaperi & sekatekniikka feat. lyijykynä, vesiliukoiset puuvärit, puuvärit, akvarellit, peitevärit, copicit ja iso kasa tarroja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *