30 päivää – Mitä söin tänään

4/30 days

Tässä kyllä vähän huijasin päivän suhteen: Lauantain sijasta päätin tehdä meemiä keskiviikkona japanintunnilla keskittymiskyvyn ollessa aivan täysin hukassa ja samalla piirsin keskiviikon ruuat. Sinänsä hyvin paikkansapitävä otos peruskeskiviikosta, kun mukana on Len’sin Chickenkatsu ja iltapäivän sortuminen höpöhöpömässyyn… taipumus tuohon tulee päivän venähtäessä ja kiiruhtaessa kauppaan muutama minuutti ennen raitiovaunun lähtöä.
Pepsit ovat myös päätyneet korvaamaan Batteryt, mutta ihan litraa en kerralla juonut, vaan toinen pullollinen taitaa olla oikeasti alkuiltapäivältä ja toisen lopettelin sitten torstaina. Lisäsin myös tunnin jälkeen Sri Nakhonista haetun punacurrykanaa kookosmaidossa -annoksen, mutta tuossa olivat tosiaan päivän syömiset.

Orig. A6, huopakynä, lisäykset photari + Wacom Intuos 4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *