Koruja oikeista kasveista

Kävin viime viikolla pyörähtämässä Vanhan Joulumyyjäisillä ja törmäsin siellä Maahiskorun aivan ihanaan myyntipisteeseen. Oikeita kasveja käyttäen tehdyt korut olivat huisin hienoa ja uskomattoman herkkiä. Tuotteet ovat pronssia tai hopeaa ja itse ihastuin nähin sianpuolukanlehdistä tehtyihin korvakoruihin. Ihan edottomasti suosikkini, vaikka aika paljon kuolasinkin hopeista riipusta, jossa oli käytetty kielon kukintoa miltei kokonaisuudessaan. Pienistä kukista tehdyt korvikset lähtivät siskolle kyllä.

Alla kuva omista koruistani, joita itse ihailin aamupäivällä ikkunalaudalla.

Muita koruja ja kuvia tekoprosessista voi katsoa myös Maahiskorun verkkosivuilta, mutta täytyy kyllä todeta, että kuvat eivät tee oikeutta näille koruille.

…ja haluan lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *