Logiikka pettää

Nyt on tullut ihan käsittämätön bloggauskynnys, vaikka valokuvia, askarteluja ja kaikkea on yllin kyllin dokumentoitu. Haluaisin nimittäin kirjoittaa ehkä viidestä-kuudesta asiasta, mutta olisihan se nyt kamalan väärin julkaista ne kaikki kirjoitukset samana päivänä! Hirveä rikos! …ja siispä en kirjoita yhtään mitään tai julkaise kuvan kuvaa.

Koska nigiri&nigiri hengailee verkossa kuitenkin jälleen yhden vuoden eteenpäin, bloggaaminen aktivoitukoon! Tässä siis muutama näpsy viime ajoilta!

Muutama hassu rastas on majoittautunut Sinebrychoffin puistoon talven ajaksi. Näitä lintuja on huomattavasti vaikeampi bongata lehtien siimeksestä kesällä, mutta nyt talvella nuo erottuvat hankea vasten sangen hyvin. Otukset tuntuvat vain imevän valoa puoleensa.

Japanista ja Lontoon Muji-storesta hankitut origamipaperit ovat päässeet tämän joulun lemppariaskarteluni kohteeksi. Mallina on Japanese Brocade Rick Beechin Action origamis -kirjasta, joka on ollut  ihan huisin hyvä origamiopas. Näiden muutaman palleron lisäksi taittelin töissä myös paksummasta paperista isompia yksivärisiä palloja ja kotona on narutettuja & tupsutettuja origamipalloja myös odottamassa mahdollista joulukoristekäyttöä.

Askartelin myös tilauksesta veljenpojan vaunuihin heijastintsydeemin, jossa käytin Lifesaverin heijastinnappuloita ja Kiilun sydänheijastimia. Kaiken kaikkiaan tuosta sai yksinkertaisen ja mielestäni lähes tyylikkään ratkaisun mustien vaunujen esilletuontiin pimeään vuodenaikaan. Kuva on vähän kaukaa, mutta suurin piirtein esittelee mallin edes sinnepäin!

2 vastausta artikkeliin ”Logiikka pettää

  1. Mike

    I could easily see pulling a family together for an evening o folding paper ornaments for the tree.

    Reflective ornaments for the buggy is a good idea! I always seems that there are too many people running around at night in all black when I’m out driving at night.

  2. Hanna Artikkelin kirjoittaja

    Yea, making those could be a great deal of fun and getting also pretty decorations would be worth of the time! 🙂

    Reflectors are close to my heart! I just wish to find that kind of reflectors that people would wear… because they seem to be really picky as the reflectors are somewhat tacky! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *