Eurooppaminirail

Reissasimme vähän päälle viikon Saksassa, Belgiassa ja Hollannissa, minkä tiimoilta oma galleriani Flickerissä.

Kaupunkeja matkan varrelle mahtui melkoisen monia, ja etenimme järjestyksessä Bonn-Aachen-Bryssel-Brugge-Gent-Antwerpen-Haarlem-Amsterdam. Mitään erityistä syytä paikkojen valinnalle ei juurikaan ollut (Bonnia ja Antwerpenia ehkä lukuunottamatta), vaan lähinnä reititimme kiinnostavalta tuntuvat etapit Euroopan kolkkaan, joka oli meille vähemmän tuttu. Välillä mentiin metsään, ja esim. Aachen ei ehkä tulisi ykkösvalintana mieleen mietittäessä pohjois-eurooppalaisia lomakaupunkeja. Sitä vastoin Bryssel ja Amsterdam vaikuttivat kaupungeilta joihin voisi palata uudemmankin kerran.

Matka koostui runsaasta matkustamisesta ja kauniista, vanhoista eurooppalaiskaupungeista. Kuvissa koneemme Helsingistä Berliiniin, Tegelin kentällä, sekä Gentin vanhaa keskustaa yöllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *