Stay frosty!

Joulun jälkeen tuli kunnollinen talvi ja päivät ovat venyneet niin pitkiksi, ettei piirrettyä oikein ole tullut lainkaan. Valokuvauskin tapahtuu vähävaloisissa olosuhteissa, mutta onneksi nyt on tullut sentään lunta valaisemaan maisemaa.

Tässä muutamat räpsyjä muutamalta edelliseltä, sangen vähävaloiselta illalta ja aamulta.

2 vastausta artikkeliin ”Stay frosty!

  1. Kati

    Hallo Hanna! Googlettelin raitiovaunun kuvia yhdistyksemme tulevaa raitiovaunuflyeria silmällä pitäen ja silmiini osui sinun aivan täydellisen ihana raitiovaunukuvasi. Juuri tuollaisesta minäkin olin haaveillut flyerin kuvitukseksi, mutta sinisenä. Hirveitä emme voi toki graafikolle maksaa, mutta jos haluaisit/voisit auttaa meitä vähän, laita mulle meiliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *