Pipareita!

Olen viettänyt viime päivät pipariprojektien parissa. Näistä kivoin on ehdottomasti piparisen Starship Enterprisen väsääminen, mutta sivussa olen myös kokeillut kaikenlaista muuta pipariaskartelua muun muassa testaillen elintarvikevärien käyttäytymistä sokerikuorrutteelle maalattuna. Siitä siis tuloksena nämä kaksi testipiparia – ei kovinkaan pitkälle harkittua, mutta ehkä työkavereita ilahduttavaa, kun vien piparit huomenna töihin.

Molemmat piparit ovat n. 3,5cm x 10 cm, ylijäämäpalasia Enterprisesta.. josta kuvia myöhemmin!

pipari_lohikaarme

pipari_lohikaarme2

6 thoughts on “Pipareita!

  1. mama

    Aivan upeita, hienoa tyttöni mun. -Ja kun Aino suunnittelee sitä kreikkalaista temppeliä, voi olla että jätetään koristelu siihen kun sinä olet paikalla! Paljon kivempaa kuin joulusiivous on piparit, eikö vain?

  2. Hanna Artikkelin kirjoittaja

    Kiits Heidi & Soile!

    Äit – Joo, voisi ainakin osan jättää.. jos esim päätykolmioon pitää maalata reliefi tai jotain muuta kivaa 😀

    Tuon kuorrutuspohjan on kuitenkin ehkä pitänyt vain kuivua hetki – ainakaan silloin ei tosiaan tuo väri levinnyt juuri lainkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *