Mummo!

Vaikka keskeneräisten töiden esittely ei varmastikaan ole aina ihan kaikista fiksuinta, täytyy nyt päivittämisen ilosta lisätä ensimmäinen väritetty mummoluonnos, jota yritin väkertää mummopuolen 90-vuotispäiväkorttia varten. Näköisyyttä ehkä pikkaisen on, mutta jotenkin piirroksessa en pystynyt saamaan silmiä ihan oikeanlaisiksi.

Kuva kaipaa myös ehkä vielä pikkaisen huolittelua reunojen osalta ja niihin varmaan yritänkin piirtää ehkä jotain täysin erinäköistä elementtiä – jos nyt naama menee ylemmän tason tarkistajan tiukan seulan läpi ja jää aikaa tuunailla muutakin kuin tylsä paspis ympärille.

hellimummo

Alkuperäinen A5, lyijäriluonnos, värejä Photarissa. Suuntana 10×15 postikortti.

Edit – muutamaa tuntia myöhemmin:

Koska suurvisiiri hyväksyi kuvan, pääsi se jatkokäsittelyyn. Muistin myös itse mummon pitävän kukista, joten niillä hahmon ympäröiminen tuntuikin aika luonnolliselta.

Tässä siis valmis kortti, huonossa valaistuksessa!

helli_kortti_Valmis

1 thought on “Mummo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *