Räpsyjä ja askartelua

Työpisteeni siirryttyä kesän jälkeen sain järjestellä kuutioni uusiksi, ikkunalliselliseen paikkaan. Samalla tuli räpsäistyä kuva Mapster-hirviöfiguuristani.

tyopiste

Askartelin myös kortin työkaverille, joka kaatui taannoin pyörällä rikkoen peukkunsa. Kun peukkukortin aihiot (3kpl) menivät ihan pipariksi, päätin tyytyä räpeltämään perinteisemmällä tekstillä varustetun pop-up-kortin ja värittelemään sen ProMarkereilla. Vaikka aamukahdeksalta nopeasti nappaisemassani kuvassa ei erotukaan kortin kolmiulotteisuus kovinkaan selvästi, ”Parane”-kirjaimet ovat 1-1,5cm irti taustasta, ja sateenkaari ”pian”-kirjaimineen nousee ylös korttia avatessa.  Tässä kortti vielä ilman työkaverien allekirjoituksia.

parane_pian_kortti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *