Pikkutyttö graffititaiteilijana

Törmäsin verkossa 10-vuotiaan Solveigin graffitigalleriaan, ja voi hitsi, jos olisi itse saman ikäisenä päässyt toteuttamaan itseään maalikannuill asfalttiliitujen sijaan. Solveigin ensimmäiset graffitit ovat parin vuoden takaisia ja vaikka neidin ikä tietysti näkyykin ilmaisussa, aika moni töistä on täysin vertailukelpoisia huomattavasti vanhempien graffitistien töihin. Ainakin niiltä osin, mitä paikallisesta tarjonnasta on tullut nähtyä.

Solveig kirjoittaa itsestään näin:

i started painting graffiti a few years ago when i was eight, i saw a lot of graffiti around brighton where i live and i really liked it. i started watching different people doing paintings and i thought it would be cool to have a go.

i asked my dad if he could get me some cans and take me to a place where i could try it out. since then i have done around sixteen or seventeen paintings. (i am waiting for the pics of the earlier ones from a friend, then i will put them on here.)

i like to do graffiti to show adults that i can do it. i always sketch my ideas a few times in my blackbook that ren gave me, before i paint them on the wall. i love to make pieces that are as crazy as i can make them, i have no plans to stop so watch out for me..

Kannattaa käydä kurkkaamassa Flickr-galleria ja varsinkin varhaisemmat työt.

http://www.flickr.com/photos/supersolveig/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *