Askarteluapaskartelua ja kankaanpainoa

Viikonlopun kiireiden jälkeen tuli maanantai-iltana hiukkaisen kiirus pyöräyttää syntymäpäivälahja tiistain päivänsankarille. Ajatuksena oli jo muutaman päivän muhinut jotain typografiaan perustuvaa ja kallistuinkin aapisista tuttuun ”Aa niin kuin apina”-lähestymistapaan.

Tällä(kin) kertaa menin siitä mistä aita oli matalin ja käytin täysin kertakäyttösapluunaksi erittäin helposti viilleltävää kontaktimuovia. Se soveltui myös kaksiväriseen painamiseen, kun palojen kohdistaminen kotikonstein oli kiireessä  huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi kahden kalvon käyttäminen. Niissä tarkat yhteensovitettavat rajat ovat tuottaneet minulla aiemmin ongelmia ja en jaksanut alkaa tappelemaan kun aikaakaan ei ollut hirveästi tuhlattavaksi.

Tralala, toivottavasti tyynystä tuli saajalleen mieleinen.

pingviinityyny_in_action1pingviinityyny_in_action2pingviinityyny

Kuvia klikkaamalla isommat versiot.

Tein myös toisen tyynyn, ”Nn niin kuin ninja”-pohjalla, mutta siitä ehkä vasta kakkosversio pääsee nettiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *